Enchiladas sauce, από τον Γιώργο Τσούλη


#tsoulotip: Μπορούμε να την κάνουμε πιο καuτερή ρίχνοντας περισσότερο τσίλι.ΥΛΙΚΑ20 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.20 ml ελαιόλαδο1 κ.γ. τσίλι, σε σκόνη1 κ.σ. κύμινο, σε σκόνη½ κ.γ. ρίγανη, ξερή1 σκ. σκόρδο, ψιλοκ…


#tsoulotip: Μπορούμε να την κάνουμε πιο καuτερή ρίχνοντας περισσότερο τσίλι.

ΥΛΙΚΑ
20 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
20 ml ελαιόλαδο
1 κ.γ. τσίλι, σε σκόνη
1 κ.σ. κύμινο, σε σκόνη
½ κ.γ. ρίγανη, ξερή
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
500 γρ. ντομάτα κονκασέ
500 ml νερό ή ζωμό λαχανικών
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά